Rechercher
Chercher juste le contenu
Rechercher par titre uniquement
Par:
Par:
Connexion
S'inscrire
Rechercher
Par:
Par:
Menu
Install the app
Installer
Accueil
Forums
Nouveaux messages
Tendances
Rechercher
Quoi de neuf
Nouveaux messages
Nouveaux messages de profil
Dernières activités
Membres
Membres en ligne
Nouveaux messages de profil
Rechercher dans les messages de profil
Répondre à la discussion
Accueil
Forums
Discussion Generale
L' Open Bar du Club
Nouveau futur Tube de l'été..
JavaScript est désactivé. Pour une meilleure expérience, s'il vous plaît activer JavaScript dans votre navigateur avant de continuer.
Vous utilisez un navigateur non à jour ou ancien. Il ne peut pas afficher ce site ou d'autres sites correctement.
Vous devez le mettre à jour ou utiliser un
navigateur alternatif
.
<blockquote data-quote="carrefour" data-source="post: 735169" data-attributes="member: 19240"><p>Barbatele, barbatele hai si jura</p><p>Ca la alta, ca la alta nu-i dai gura</p><p>Dar tu nu juri nici de-al dracu </p><p>Ca ai pacate cu sacul</p><p>Dar nu ma jur, dar nu ma jur </p><p>Nici de-al dracu</p><p>Ca am pacate cu sacul.</p><p></p><p>Te-ai jurat barbatul meu alalta-seara</p><p>Ai zis ca tot ce-ai mai scump tie sa-ti moara</p><p>De ce te-ai jurat pe strab, bata-te vina?</p><p>Ca azi-noapte a murit vecina</p><p>Nu ma pune sa ma jur ca-ti faci pacat</p><p>O sa vezi ca moare jumate din sat</p><p>Este o vorba sa-ti iubesti aproapele</p><p>Eu iubesc femeile</p><p></p><p>Vino-ncoace, vino-ncoace mai barbate</p><p>Ca nimenea, ca nimenea nu te bate</p><p>Daca n-ai alta cucoana</p><p>Pune mana pe icoana</p><p>Da’ nu mai am, da’nu mai am </p><p>Nicio cucoana</p><p>Da-mi ca sa ma jur pe blana</p><p></p><p>Te-ai jurat barbatul meu alalta-seara</p><p></p><p>Versuri Nicolae Guta feat Roxana Printesa Ardealului - Barbatele, barbatele</p><p>de pe <a href="http://www.versuri.ro" target="_blank">Versuri.ro</a></p><p>Ai zis ca tot ce-ai mai scump tie sa-ti moara</p><p>De ce te-ai jurat pe strab, bata-te vina?</p><p>Ca azi-noapte a murit vecina</p><p>Nu ma pune sa ma jur ca-ti faci pacat</p><p>O sa vezi ca moare jumate din sat</p><p>Este o vorba sa-ti iubesti aproapele</p><p>Eu iubesc femeile</p><p></p><p>Hai si jura, hai si jura mai barbate</p><p>Zi sa-ti moara, zi sa-ti moara din amante</p><p>Sa nu ai parte de ele</p><p>Daca ma-nseli barbatele</p><p>Sa n-am parte, sa n-am parte </p><p>De inele</p><p>Daca te insel muiere.</p><p></p><p>Te-ai jurat barbatul meu alalta-seara</p><p>Ai zis ca tot ce-ai mai scump tie sa-ti moara</p><p>De ce te-ai jurat pe strab, bata-te vina?</p><p>Ca azi-noapte a murit vecina</p><p>Nu ma pune sa ma jur ca-ti faci pacat</p><p>O sa vezi ca moare jumate din sat</p><p>Este o vorba sa-ti iubesti aproapele</p><p>Eu iubesc femeïle</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="carrefour, post: 735169, member: 19240"] Barbatele, barbatele hai si jura Ca la alta, ca la alta nu-i dai gura Dar tu nu juri nici de-al dracu Ca ai pacate cu sacul Dar nu ma jur, dar nu ma jur Nici de-al dracu Ca am pacate cu sacul. Te-ai jurat barbatul meu alalta-seara Ai zis ca tot ce-ai mai scump tie sa-ti moara De ce te-ai jurat pe strab, bata-te vina? Ca azi-noapte a murit vecina Nu ma pune sa ma jur ca-ti faci pacat O sa vezi ca moare jumate din sat Este o vorba sa-ti iubesti aproapele Eu iubesc femeile Vino-ncoace, vino-ncoace mai barbate Ca nimenea, ca nimenea nu te bate Daca n-ai alta cucoana Pune mana pe icoana Da’ nu mai am, da’nu mai am Nicio cucoana Da-mi ca sa ma jur pe blana Te-ai jurat barbatul meu alalta-seara Versuri Nicolae Guta feat Roxana Printesa Ardealului - Barbatele, barbatele de pe [url=http://www.versuri.ro]Versuri.ro[/url] Ai zis ca tot ce-ai mai scump tie sa-ti moara De ce te-ai jurat pe strab, bata-te vina? Ca azi-noapte a murit vecina Nu ma pune sa ma jur ca-ti faci pacat O sa vezi ca moare jumate din sat Este o vorba sa-ti iubesti aproapele Eu iubesc femeile Hai si jura, hai si jura mai barbate Zi sa-ti moara, zi sa-ti moara din amante Sa nu ai parte de ele Daca ma-nseli barbatele Sa n-am parte, sa n-am parte De inele Daca te insel muiere. Te-ai jurat barbatul meu alalta-seara Ai zis ca tot ce-ai mai scump tie sa-ti moara De ce te-ai jurat pe strab, bata-te vina? Ca azi-noapte a murit vecina Nu ma pune sa ma jur ca-ti faci pacat O sa vezi ca moare jumate din sat Este o vorba sa-ti iubesti aproapele Eu iubesc femeïle [/QUOTE]
Insérer les citations…
Vérification
Poster une réponse
Bas